Telefon
WhatsApp
İliç’te 66 Gün Sonra Cenazesine Ulaşılan Adnan Keklik, Ebediyete Uğurlandı

Erzincan’ın İliç ilçesindeki madende 13 Şubat'ta yaşanan toprak kaymasında, toprağın altında 9 işçi kalmış ve 53 gün sonra Uğur Yıldız’ın (33) cesedine, 66 gün sonra ise Sabırlı Deresi bölgesinde toprak altında kalan otomobilin içerisinde  Adana Keklik’in (42) cenaze ulaşıldı.

Cenazesine ulaşılan ve 2 işçiden biri olan Keklik’in naaşı Cumhuriyet Savcısının olay yerinde incelemede bulunmasının ardından Erzincan’da bulunan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Keklik’in cenazesi, işlemlerin ardından ailesine teslim edildi. Keklik’in naaşının İliç Merkez Yusuf Ziya Demir Camiinde Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazına müteakiben dualarla İliç’in Çöpler köyünde dualarla toprağa verildi.

Cenaze namazına Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, aile yakınları, mesai arkadaşları ve ilçe halkı katıldı.

Bakanlar Işıkhan ve Bayraktar,  Keklik  ailesine taziyede bulunarak başsağlığı dileklerini ilettiler.

 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, “Erzincan İliç'te maden sahasında meydana gelen heyelanda ilk günden bu yana aralıksız olarak devam eden arama çalışmaları neticesinde Cumartesi sabah bir işçi kardeşimize daha ulaştık. Tüm canlarımıza ulaşana kadar yoğun çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

 

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu,  “İliç'teki maden sahasında meydana gelen heyelan sonucunda, göçük altında kalan kardeşlerimize ulaşmak için ilk günden bu yana aralıksız olarak devam eden arama çalışmaları neticesinde Adnan Keklik kardeşimizin naaşına ulaştık. Bugün burada cenaze namazını eda ettiğimiz Kardeşimize Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanı cennet, makamı ali olsun.”  açıklamasında bulundu.

 

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!