Telefon
WhatsApp
Şireci,  “Samsun'da Yakılan Meşaleyi Bugün de Aynı Kararlılık ve Gururla Taşıyan Gençlerimizdir”

Başkan Şireci mesajında: "19 Mayıs'ın Gençlik ve Spor Bayramı olarak ilan edilmesi, geleceğimizin teminatı ve umudumuz olan gençlere verilen önemin göstergesidir. Kurtuluş Savaşımızı zafere ulaştıran irade, kararlılık ve inancı gençlerimizin aynen muhafaza ettiklerini görmekten mutluluk duyuyoruz. Bizler, tüm imkânlarımızla kendilerine destek verdiğimiz gençlerimizin, ecdat yadigârı olan bu aziz vatanımızı en iyi biçimde koruyacaklarına, istiklal ve istikbalimize gerektiğinde canları pahasına sahip çıkacaklarına inanıyoruz.

 

Nerede bir ay yıldızlı bayrak yükseldiyse, bu bayrağı oraya taşıyan da yere düşürmeyen de asımın nesli olan gençlerimizdi. Ülkemizi bölmek isteyen PKK'lı alçakların karşısına dikilen Yasin Börü'ler, Eren Bülbül'ler bizim gençlerimizdi. 15 Temmuz gecesi meydanı hainlere bırakmayıp FETÖ’cüleri hüsrana uğratan Ömer Halisdemir'ler, Abdullah Olçok'lar, bizim gençlerimizdi. Samsun'da yakılan meşaleyi bugün de aynı kararlılık ve gururla taşıyan gençlerimiz, Türkiye Cumhuriyeti'nin ilerlemesinin, gelişmesinin ve büyümesinin en büyük güvencesidir.

 

Bu duygu ve düşüncelerimle, gençlerimizin ve aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, kahraman gazilerimizi de şükranla yâd ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!